Lov

OMG vad skönt! Detta lov kom perfekt, nu ska jag vila och bara vara. Igår var Alex här och vi åt mina hemmagjorda semlor som var GUDOMLIGA mycket godare än de som man köper på konditori eller Konsum. Vi hyrde även film, Wanted med världens vackraste Angelina Jolie och åt en massa snacks och choklad. Idag så ska jag dega här hemma och sen kanske det blir att jag tar en fika, vi får se :) Cao!

R.I.P

Idag var jag på min vän Ronjas begravning vilket var väldigt könslosamt. Jag var inte jätte nära med Ronja men hon var en fin människa som inte följde livets rätta väg. Hon gick bort allt för tidigt. Hon var bara 17 år. Familj och vänner kommer föralltid att ha en speciell plats i sina hjärtan för Ronja. Requiescat In Pace Ronja

Bästaste Fjöken!

Yes that's me! Idag var jag och Ida som sagt kläda som om vi skulle gå på vandring på Nordpolen så nej, vi frös inte! Och idag så fick jag höra att jag var den bästaste fjöken, SÖTA UNGE!! Sedan mötte jag upp Alexandra i stan och tog en fika och jag åt min älskade hallon cheesecake :) Imorgon ska jag till elgiganten och lämmna in min handikappade mobil som hatar mig. Ja, den hatar mig. Den stängs av minst 7 gånger per dag. MINST! och så kan den frysa sig och om man tar ut batteriet så är den fortfarande fryst! Så imorgon ska jag med ett leende adoptera bort min mobil!!






Fröken

Fy fan vad det var kallt idag! Ida och jag praktiserar på ett dagis och tydligen har har de som rutein att vara ute och leka och gå på promenad i TVÅ TIMMAR!! Ida och jag kom med leggins och tunna tygskor och trodde att vi i princip att vi skulle vara inne och leka med barnen, men icke. Jag trodde på llvar att jag skulle frysa ihjäl så imorgon blir det UGGs två par mjuki, tjocktröja och Fjällis! You can call me Michelin Andja :) Vid 12 så satte vi oss för att äta på Burger King och efter det så blev det en trip till Sturegallerian. Varmt bad here I come!

Just chillen

Igår var vi som sagt ute och festa så idag är det ligga hemma och bli tjock på en massa alla hjärtans dag choklad medans jag kollar på melodifestivalen som gäller. Har även två vänner här som heter Ben&Jerry här som tillför det lilla extra ;) Hela nästa vecka ska jag gå på praktik och slipper koncentrations lägret till skola jag går i.

Min nya pyjamas som jag fick av mamma i alla hjärtans dag present <3


  

Ute med tjejerna

Vilken kväll! Det vart ingen bio utan istället en utekväll. Först så satte vi oss på After och tog några glas Efter det så tog vi en taxi till Östermalm och planen var att gå till The Village, men så blev det inte. det slutade med att vi drog till Cafe Opera. Där så träffade vi två ortoligt vackra (ironisk) killar som vi satt på VIP med. De drog ner champange efter champange och drinkar. Vi tjejer hade riktigt kul på vårat sätt och minglade flitigt. Vi drog därifrån vid tre då festen fortfarande var på topp.



















Happy Valentines day!

God morgon! Vaknade kl halv nio idag av solen! Solen sken och jag var överlycklig men efter en stund så blev det grått. Hur som helst så fick jag en alla hjärtans dag present av mamma. En silkes pyjamas, rosa sjal, chanel lipgloss och ett ljus från Himalaya (stavning?). Blev jag glad? Hell Yeah!! Nu blir det en liten trip till stan som gäller och senare så kanske det blir bio. 

Fredag den 13

Skön dag. Åkte till stan idag med Anna och åt lunch. Efteråt gick vi runt i stan och jag blev kär! Hittade ett par chinos som satt perfekt och inte som alla andra som det ser ut som om man har skitit på sig. Och sen så hittade jag ett par miss sixty jeans med dragkedjor som jag föll för direkt! Sen så satte vi oss på ett fik och satt och prata i säkert två timmar. Nu ska jag åka till stan för att köpa en alla hjärtans dag present. Talk to ya later, CAO!








A M F

igår var jag i stan med Monica och Felice. Vi åkte först till Karlaplan och åt sushi, därefter åkte vi till t-centralen och gick in på Gina och var där säkert 40 minuter och provade en massa kläder. Vi avslutade det hela med en fika som tog fram en del skratt.

                                                                              
Sushi + bestick?








I'm overcooked

Äntligen. Nu är min Hitler vecka slut och nu är det bara SOVA som gäller för mig. Har gått upp kl 6 varje dag och kommit hem vid 5! Skola i 10 timmar nästan, kul. Men nu är det slut på det för nästa vecka är det praktik som att börja vid 11. Me like. Och sen är det lov. Praise the lord! Nu väntar en säng, kakor och red bull på mig. Cao!


Thats my bitch



Fråga mig och jag kan svaret :p


Ubi me

Har avslutat en sak men då dyker en annan sak upp är lika jobbigt det med. Nog om tråkigheter hehe. Klarar jag mig den här veckan så ska jag unna mig lite spa och nagelbehandling i slutet av veckan. Nu så måste jag återgå till det tråkiga medans några av er har lite roligare saker för er. Talk to ya later!

La tortura

Orka! Mina näsmaste tre dagar kommer att bestå av plugg och återigen plugg. Inga roliga ämnen heller. Så nu ska jag gräva ner mig i böcker och hoppas på det bästa. Cao!

Juste!

Igår var jag på bloggisen där kända bloggerskor sålde lite kläder, skor, väskor med mera. Jag fyndade en hel del, till skillnad från resten av mitt sällskap. Jag fick med mig bla ett par svarta stuprörs jeans med snygga detaljer, en GUCCI väska, ett armband gjort av Freja och lite till. Folk hade stått där i många  timmar och hade sovsäckar med sig! Vi däremot stog där i ca 1 timma och träffade några tjejer som vi pratade bort tiden med.







Skämt?

Och återigen skämt! Bidragen var ju fasktiskt inte så bra, de höll inte måttet. Emilia? Jag kommer inte ens ihåg låten, den var inte minnesvärld så hur fan skulle den kunna hålla måttet i eurovision?! Alcazar var mycket bättre men ändå inte ändå inte Eurovision vinnar material. Och att Caroline af ugglas gick vidare till andra chansen och inte Marie är också oförståerligt. Så nu är jag nästan 10000000 % säker att Sveriges bidrag kommer att vara lika low quality som de senaste 5 (?) åren.


Melodifestivalen

Smått och gott har jag framför mig just och kollar på Melodifestivalen. Får se vem jag kommer att heja på :)

What's new?



Båda är från Gina

Now I'm Superman

Idag hade jag endast en lektion, skönt! När vi slutat så åkte vi till skärholmen för lite shopping. Då vi sällan äter skolmaten eller hundmaten som vi kallar den så åt vi en jätte god pasta med oxfile och championer MUMSFILLIBABBA! Jag köpte två klännigar som är perfekta tillsommaren, längtar! Efter nån timme var jag så trött så jag knappt orkade stå upp så när jag kom hem var det en skumbadbomd som gällde från lush gjort med lavendel och jasmin. Nu har jag fått tillbaka krafterna igen så jag tänkte baka lite till ikväll. Cao!




15:43

I'm good! Hade prov idag och det gick bra, thank god föe att vi har hållt på med det här i tre veckor! Aja nu är det globen som gäller och senare så ska jag följa med mamma din läkaren då hon börjar bli sjuk :( Så ikväll ska jag köpa hem Ben&Jerry glass hehe. Cao!


Stressad

Kom precis hem har varit i skolan och sedan blev det skanstull en snabbis. Vi var och åt lunch på en mysig restaurag  idag och såklart såklart så ska jag spilla dricka över hela bordet, vem annars. Ska bli lite plugg nu och sen så ska jag träffa Monica och åka in till stan. Kanske tar ett glas efter. Hörs senare!






Deal!

När jag och Monica var ute förra veckan så bjöd jag en tjej på en cigg och jag fick en inbjudan till Monki (win, win) för nån liten efterfest eller något liknande så det ska bli kul :) Så det ska bli lite dresy dressy!

Oh..

..lord! Var och simma med skolan idag och jag är helt slut. Simmade ungefär 50 längder samt vattengympa!! Där efter så blev det kebab, länge sen. Nu blir det plugg och sedan en film. Talk to you later !


Celeb


RSS 2.0