Member

Sitter och kollar på Miss secret agent så jag ska passa på att skriva lite nu på reklamen. Åkte rill Globen idag med mamma och shoppade lite. Hittade en riktigt snygg Jeans jacka som även var på rea bland annat. Blev äntligen medlem på sats. Så i veckan blir det att shoppa tränings kläder samt skor. Cao!






For me?

Fick hem ett paket idag innehållandes Sex and the city filmen och ett läppglans från Face. Love


SO MUCH FUN!

Oh what a night! Roligaste kvällen på läänge. Vi Var på nått ställe på Götgatsbacken först och tog en varsin drink och sedan drog vi vidare till Village och det var drag! Crossfire var där och uppträde vilket var ett plus. Trodde verkligen inte det skulle vara så kul då vi skulle bli filmade men vi var i våran egna värld. Folk började kolla och vissa gjorde vad som helst för att vara med i bild så det blev lite konstigt så men det struntade vi i! Village kan räkna med att se oss där igen!
 


 


Live at Monki


Club Girl

Sitter hemma hos Monica nu och fixar mig lite. Vi ska som sagt ut och festa. Vi ska bland annat till The village och sturecompaniet :) Lite brottom nu. Cao!



Simply the best

Gissa vem som ska se Tina Turner live den 19 April ! :)


 



Andja the housewife

Hello! Idag när jag gick upp så var jag på väldigt bra humör. Troligtvis för att jag har degat hemma nu i tre dar :) Idag ska jag städa lite här hemma och är väldigt sugen på kakor. Vanligtvis blir man sugen på på en maffig chokladkaka eller någon gröddbakelse men idag är jag sugen på kakor, så idag ska jag baka. hehe nog om det. Som sagt så ska jag och Monica ut på Torsdag och film teamet hänger med. Monica är med i en dokumentär som handlar om henne och två andra tjejers liv och eftersom jag har äran att vara med i Monicas liv så får även jag vara med ibland :) Vet inte riktigt vart vi ska men det får bli något bra ställe inte något hak.



Me like


And thats the truth

Hejsan! Ingen skola för min del idag måste bli frisk så jag ska återigen ta en tripp till videobutiken och hyra en film och köpa lite cheesebolls :) Monica ringde nyss och berättade att vi ska ut på Torsdag och SVT filmteamet ska med och filma men jag vet inga detaljer än så jag berättar mer om det lite senare.

Juste, såg att många bloggar om hunkar och vilka de tycker är sexigast så nu vill jag presentera min pojkvän som är sexigast och snyggast i hela världen. Johnny Depp!


myss pyss

Home sweet home! Underbara duntäcke du är min bästis. Hehe just nu ligger jag i soffan och läser en himla massa tidningar och lyssnar på lite skön musik. Filmen som skall underhålla mig ikväll heter "A Mighty Heart" med Agelina Jolie såklart. Imorse kollade jag lite på Rachel Ray och hon lagade världens godaste pasta rätt och gissa om det vattnades i min mun :) Får se om jag orkar stå i köket och laga det annars blir det något lätt lagat.


Måndag

Godmorgon! Mycket vackert väder vi har idag eller hur? hehe. Håller på att fixa mig till skolan men känner mig inte så bra, tror jag börjar bli sjuk igen, såklart. Tur att jag inte har en lång skoldag för det hade jag nog inte orkat med. Ikväll får det bli att hyra film och ligga under täcket och försöka bli frisk. Talk to you later Cao!



Rock and roll baby

Love my tshirt from London





12.12

Godmorgon! Vaknade nyss och nu ligger jag i soffan och kollar lite på tv. Jag missade Let´s dance i fredags så det får bli reprisen för min del. Senare så blir det kanske en runda i stan eller så skulle kanske en tjejkompis komma över.  Cao!




Nytt

Fyndade en klänning samt två kjolar inne på monki igår. Funkar både till vardag och fest beroende på hur man piffar upp dem. Cao!


          

I'm a busy kändis

Sorry har inte skrivit nått inlägg hela dagen igår men det får det bli ändring på. Igår var det en mycket rolig och händelserik dag. Dagen började med att jag hade naturprov och sedan åkte jag till Monica i Zinken och därpå kom filmteamet. vi gick runt och kolla i affärer och vi var highfly! Vi kände oss som riktiga kändisar, träffade även på Peter siepen som vi såklart fotades med. Efter det så satte vi oss på Taco bar och gjorde planer innför kvällen. Kom hem och tog en sista då jag var helt slut. Fixade mig hemma hos Monica, sedan drog vi till götgatsbacken för att föra och sen blev det mango. Gud vilken dag/kväll jag hade, den roligaste på länge. Nu är det dags för ligga i soffan och äta en massa gott. Cao!








Ny jacka

Fick en fjälräven av mamma igår! Vintern börjar komma till sitt slut men kommer komma till bra användning även nästa vinter :)




Ser mycket ljusare ut men den är mörkblå.

16:34

Sitter och kollar på Top model Australien och efter det är det plugg som gäller. Igår så var jag och mamma på bio och såg den nya filmen som även hade premiär Pride and Glory. Den får en trea av 5 möjliga. Handlingen var bra och Edward Norton var enastående men jag tyckte att själva sättet de filmade på var dåligt och därför en trea.



On the run

Hello! kom precis hem från skolan men ska strax dra vidare igen till stan. mamma ringde och frågade om vi kunde ta en fika och kanske en film so now I'm off. Äntligen så har Monica fått sin mobil tillbaka och jag sätt tecken på liv. Saknar henne och Felice så vi ska kanske ses i helgen :) puss


Nytt

Anna kom hem från Colombia igår och köpte ett halsband och ett armband till mig. Thanks babe!



  

Tre favoriter från tre budgetkedjor

Forever 21






H&M







Bik bok








Who else but me?

Hemsk natt! Vaknade vid 3 i natt och fick panikångest. Jag drömde att Jehovas vittnen slängde heligt avtten på mig och det var hur läskigt som helt. Imorse när jag var på väg till tunnelbanan så halkade jag, och ja, jag låg kvar i 2 min och undrade om min dag kunde bli värre. Och det blev den. Jag och min grupp hade möte idag med Jehovas vittnen (skolprojekt) kl Halv tio men gick förrbi donken innan för att äta frukost. Beställde en toast men osten var inte smällt så jag fick byta, 4 gånger!! Hur som helst fick vi sitta kvar på mötet i 3 timmar. 3 TIMMAR! Haha nog med tråkigheter. Hade världens roligaste idrottslektion där vi spelade innebandy. En bra uppmuntring efter min #%¤&"#¤" dag.






19:02

Ett mycket varmt bad väntar på mig nu men tänkte bara blogga en snabbis först. I skolan håller vi på att studera olika sekt och vad de står för. Jag fick i uppgift att studera Jehovas vittne och imorgon ska jag åka iväg och intervjuva dem lite. LÄSKIGT. Tänk om de försöker verva mig och jag går med? haha nej men obehagligt är det men jag får rycka upp mig och på något sätt klara mig igenom det.

Från världens tråkigaste ämne till något mer lättare ämne. Var inne på sass and bide´s hemsida och hittade några plagg som var väldigt fina dock lite dyra så man får spana vidare på budget kedjorna och får ha detta som inspiration. Lite mörk stil men väldigt fin :)

                                          

      
  


                                           
    


Bilder: Sassandbide.com

Andja the Snowman?

KALLT! Trodde jag skulle frysa ihjäl! Men IQ befriade jag satte på mig skinnjackan och mina tygskor. Jag vet, inte klok. Kom precis hem och har bokstavligen på mig två mjukis och två tjocktröjor. Imorgon blir det iallafall dunjacka och UGGS. Hinner bara vila en stund sen ska jag vidare till stan med en tjejkompis. Cao!

 

    


Koma

God morgon! jag är ovanligt trött idag trots sovmorgon så jag har druckit tre koppar kaffe denna morgon men piggnar nog till när jag väll kommit ut :) Dagens planer är skola, spana in stan lite och sedan träffa en kompis. Blir säkert fika eller nått. Aja nu måste jag rusa min tunnelbana kommer om 9 min men vi hörs lite senare.

Hängig?


Because you're worth it

Hej, blev klar med pluggandet för en stund sen. SKÖNT. Som sagt så blev det en liten spabehandlin efter pluggandet. Manikyr samt ansiktstmask. Min hy känns helt underbart mjuk och återfuktad då kyllan inte är hyns bästa vän. 
Ansiktsmasken bestod av: Avokado har bra fetter som är bra för känslig hy. Också väldigt bra för de som har irriterad och känslig hy. Honung passar alla hudtyper och det är mycket tack vare den som min hy blev mjuk. Havre fungerar som en peeling som tar bort död hud. Yogurt inehåller skyddande bakterier som är bra för hyn. Till det hela så blev det en god blåbärs smothie :)

Ingredienser:
1 avocado
1 dl naturell yogurt
1/2 dl honung
1 1/2 dl havre

Ps: Detta recept är för ungefär fyra personer.

 

Bild: acquavitahudvard.com

1 down 2 to go!

plugandet går bra, får bra motivation när man har avslutat den jobbigaste uppgiften och bara har två mindre kvar :) Efter pluggandet ska jag unna mig lite spa behandling här hemma och kommer att göra en hemagjord ansiktsmask som jag kommer att visa lite senare i bloggen. Har på mig min nyinköpta mjukis tröja från Peak som passar väldigt bra när man ska plugga då man inte direkt vill sitta i jeans :)


Efter?

Jag måste nog vara den enda i hela världen som inte har slängt ut sin grann? Har inte haft ork men nu är det faktiskt dags eller hur! hur som helst så sitter jag och kollar på Crowned på 3an och skrattar mig igenom hela programet. Dagens planer är som sagt att plundra julgranen och plugga lite på mitt föregrag har har i Retoriken. 

Är väldigt sugen på att se den nya filmen Benjamin Buton då jag älskar sådana filmer. Får nog bli nån gång i veckan :)


 

Vad är en bal på slottet

Hejsan, kom precis hem från en liten promenad vilket behövdes efter att ha städat och fixat lite hemma. Hittade bla min balkläning nergrävd i garderoben och fick lite önsketankar. Kommer ihåg när jag hade min bal i nian och hur kul det var att klä upp mig och främst av allt en balkläning som inte direkt kommer till användnig varje dag. Hittade dessutom ett par otroligt fina kläningar från The Golden Globe. Enjoy!










Britannia

Satt och kolla på lite bilder från när jag var i London för första gången and I wanna go back! Var där i ungeför en månad och hade så himla kul! Träffade många nya vänner och skaffade många minnen som håller livet ut. Tex när vi gick vilse kl 3 på natten i innestan och kom hem ungefär 3 timmar senare och hann inte sova för då var det gags för skola, När vi bestämmde oss för att köpa var ända öl sort på en pub vilket slutade med att jag blev så kissnödig så att jag kissade på perongen framför folk. Pinsamt men kul.









Vill ha




Skor: Steve Madden
Byxor: Ellos
Väska Miu Miu
Skorta: Monki
Klocka: Pilgrim


How to relax

Kom precis innanför dörrana efter en runda på stan. Min skojakt var misslyckat kan bara inte hitta ett par snygga vardagskor, men det är inte svårt att hitta festskor. Hur som helst så ska jag ligga och tjocka mig med choklad och annat gott och läsa en tidning.

Ikväll tror jag det blir Lets dance, jag håller på Morgan alling och hans danspartner Helena fransson. Go team go!



Billigt är bra

Hej, nu håller jag på att göra mig iordning för att åka in till stan men ville bara rekomendera en sida för billigare nät shopping. Sidan heter WWW.shopping4net.se och har bra utbud på bla parfymer och annat bra. Har klickat hem britney Spears parfym fantasy som jag spanat in tidigare i veckan.


My morning

Sovmorgon! Gud vad skönt. Har gått upp vid 6 varje dag eftersom vårat schema är gå upp tidigare och sluta tidigare, vet inte riktigt vad jag tycker och det för att every morning is a struggle. Hur som helst så ligger jag fortfarane kvar i sägen ovh kollar på Oprah med en kopp kaffe. Mina planer för idag är att fortsätta min skojakt efter ett par ok vardags skor och senare ska jag träffa Bella men vet inte vad vi hittar på. puss




Moviestar

Idag har jag varit hemma hos Monica för att få vara med i hennes dokumentär som kommer att gå inom kort på SVT. Det var super kul och en massa gamla minnen kom fram. Lilla Felice (hnnes dotter) var på gos och mys humör vilket var skönt då de senaste dagarna har varit lite som en gammal grekisk pjäs eller våra bästa år rättare sagt. Vi var och åt god mat på en restaurag på söder och lyxade till det hela med lite öl och cider.

Nu måste jag komma ikapp pluggandet lite. puss
 






hej

hej

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0